Hittarum.com

Hitta rum som uthyres.

Rum att hyra i Göteborg Västra

13 m2 rum i Göteborg Västra att hyra

Jag hyr ut ett rum till student för 4500kr

Hej! Min mamma söker en inneboende helst en kvinna (student eller arbetare) till sin lägenhet (hon är 64år gammal) på 56 kvm under ca 1 år eller längre men hon är flexibel. Den ligger i ett tryggt område mitt i hjärtat av stan på Svalebogatan i Högsbo i Göteborg (postnummer 414 75) med i princip gångavstånd till allt. Rummet som hyrs ut är:
-ca 13 kvm,
-hyra är 4500kr/mån
-och är fullmöblerad med dubbelsäng (160x200cm),
-en byrå,
-ett skrivbord och
-en bokhylla (Se bilden!)

Min mamma har delat lägenheten förut utan problem och hoppas att hennes "tur" när det gäller att välja hyresgäst fortsätter. Hennes förre detta inneboende gifte sig med sin flickvän så nu bor de ihop. :) Min mamma är lätt att dela boende med, är ordningsam, spelar inte hög musik, är sällan i köket och lagar mat så där blir inte mycket krockar ;-) Hon är 64 åriga kvinna som har eget rum där jag sitter och pysslar med min hantverk alltså smycke. Oftast är hon hemma hos sin dotter och hennes familj på helger så du blir oftast hemma ensam på helgen.
Skriv och berätta om dig själv och om du undrar över något. Berätta gärna om ditt jobb/studier och vilka intressen och vanor du har.
Så länge annonsen ligger ute så är rum tomt.
Skicka meddelande här för mer info!